Everything, everytime, everyone, everywhere

Front-end Developer (32 - 40 uur)

Vacature-intro

Op maat gemaakte websites bouwen voor de recreatiebranche, helpen om nieuwe SaaS-oplossingen te ontwikkelen, het neerzetten van een perfecte UX/UI voor gebruikers van onze boekingsstraten? Dat kan allemaal bij EveryOffice! Ben jij ambitieus, accuraat en niet bang om je kennis en ervaring te delen met je collega's en ons te vertellen hoe het óók kan? Dan dagen we je uit om deze uitdaging aan te gaan. Solliciteer snel!

Als front-end developer kom je terecht in een jong team van front-end en back-end developers die bij elkaar in één ruimte zitten om zo snel te kunnen schakelen. De sfeer in het team is erg informeel en gezellig. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je hebt je eigen projecten. Per project wordt er een team samen gesteld en ben je verantwoordelijk voor je eigen planning. 

Als front-end developer kom je in aanraking met technieken als CSS3, Javascript, jQuery, HTML5, PHP, en Bootstrap4. Het is een pré als je ervaring hebt met het Yii of Laravel framework. De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk en daarom willen wij dat je innovatief (mee)denkt. En wil je graag nieuwe technieken en tools toepassen? We laten ons graag overtuigen!

Als medior / senior front-end developer kun je natuurlijk doelgericht, procesmatig en zelfstandig werken, maar je hebt ook oog voor de resultaten van het team. Je durft je mening te geven om samen onze producten te verbeteren. Je bent innovatief en accuraat en je deinst niet terug voor uitdagende projecten en een flink stukje legacy. Ook houd je nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Idealiter werk en denk je op HBO-niveau en heb je al meerdere jaren ervaring met het maken van webapplicaties. Het zou perfect zijn als je ons actief kunt ondersteunen bij de overstap van (veel) maatwerk naar SaaS-oplossingen voor bijvoorbeeld de boekingsstraat en MijnOmgeving voor onze klanten in de recreatiebranche. Als je het daarnaast leuk vindt om je (junior) collega's te begeleiden en de kwaliteit van het team daarmee naar een hoger plan te tillen, is dat een pré. De voertaal bij EveryOffice is Nederlands.

Als front-end developer bij EveryOffice heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een gezellig, jong team bij een informele organisatie met een groeiende klantenkring. De eerste internationele klanten zijn sinds kort een feit! Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je hebt flexibele werktijden met zicht op vast dienstverband. Veel van je toekomstige collega's werken hier al jaren en hopelijk gaat dat ook voor jou gelden.

Je mag werken aan afwisselende en uitdagende projecten met veel eigen inbreng. Je zult vooral werken aan de bouw van (nieuwe) websites voor onze (recreatie)klanten, maar daarnaast ook aan andere (web)applicaties zoals betaalzuilen, narrowcasting, intranets, webshops en progressive web apps. Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.

32-40 uur