Everything, everytime, everyone, everywhere

Online marketingspecialist (32- 40 uur)

Vacature-intro

Ben jij een echte marketingtopper met gevoel voor de recreatiebranche? Dan hebben wij voorstel voor je: Wij zijn per direct op zoek naar een marketeer die onze klanten kan helpen om het beste uit hun websites, campagnes en onze software te halen. Met jouw kennis van online marketing help je recreatieparken door heel Nederland naar een optimale boekingswebsite, converterende online campagnes, creatieve Social Media strategie en meer.  Jij bent immers de online marketingexpert!

Ben jij die gedreven marketeer die wij zoeken? Dan is er in ons team een plek voor je vrij!
 
 

Wij zijn EveryOffice, een bedrijf uit Meppel dat innovatieve hard- en software levert aan hoofdzakelijk vakantieparken en campings door heel Nederland. Onze producten maken het voor deze recreatiebedrijven mogelijk om allerlei zaken te automatiseren: De slagboom bij de poort, de sloten op de vakantiehuisjes, toegang tot het zwembad, reserveren in het restaurant, fietsen huren en nog eindeloos veel meer.  Op everyoffice.nl/leisure vind je meer informatie over al onze producten.  
 

  • Je hebt een HBO-opleiding in de richting van commerciële economie en/of marketing
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring binnen een marketingfunctie
  • Je kan goed in teamverband werken, maar kan ook uitstekend zelfstandig uit de voeten
  • Je herkent commerciële kansen en kan deze goed omzetten in campagnes.
  • Je bent de op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het marketingvakgebied
  • Je hebt kennis van SEO, SEA, social media, display-advertising en e-mailmarketing.

Hoe ziet mijn maandag er uit?

's Ochtends

Je start de maandag eerst rustig met een kop koffie en een gesprek met je collega’s. Er is na het weekend immers genoeg te bespreken.
 
Als jouw computer is opgestart check je eerst even de lopende campagnes. Hoeveel bereik had ons laatste social-bericht? En hoeveel conversies heeft die nieuwe campagne voor jouw recreatieklant? Je ziet dat het nieuwe advertentietype al aardig heeft geconverteerd. Je zorgt er dan meteen even voor dat de optimalisatiescores van alle lopende campagnes weer zo hoog mogelijk zijn.
 
Vervolgens ga je aan de slag met de website en campagneopzet voor een nieuwe klant. Wat is de optimale menu-structuur van de website? Welke landingspagina’s zijn er nodig voor mijn campagnes? Van welke accommodaties moeten de afbeeldingen beter? Hoe gaan we de meetstructuur inrichten? Vragen waar jij antwoord op weet. Jij bent immers creatief en kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen. Vervolgens plan je een online afspraak met de klant om al jouw bevindingen te bespreken.

 

’s Middags

Na de lunch ga je aan slag met de marketing voor onze eigen producten. Afdeling Sales wil graag een nieuwe folder om de boekingswebsites te promoten, afdeling Techniek heeft net een project afgerond die een uitgebreide plek verdient op de website en om 15:00 staat een interview gepland voor een artikel in het landelijke vakblad voor recreatie. Je bespreekt met jouw collega designers welk materiaal je nodig hebt voor een actuele advertentie. Alle ballen rondom deze marketing acties rollen nu en jij hebt alles onder controle. Check! 

Omdat het zonnetje schijnt stap je even met je collega’s naar buiten om een ijsje te eten. Van een mooie dag moet je natuurlijk even genieten. Vervolgens ga je aan de slag om een Webinar te organiseren voor onze klanten. Binnenkort wordt onze software namelijk uitgebreid met een nieuwe functie. En jij weet precies hoe je dit in goede banen leidt.

 

Wat krijg je van ons?

Als Marketingspecialist heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Op ons kantoor in Meppel kom je te werken in een omgeving vol enthousiaste collega's die ervoor zorgen dat je je in no-time thuis voelt.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.