Everything, everytime, everyone, everywhere

React Developer (32 - 40 uur)

Vacature-intro

Over EveryOffice
EveryOffice heeft de missie om de leisure branche in Europa te ontzorgen met een innovatieve combinatie van hard- en software. Onze visie is om in een snel veranderende wereld ondernemers in de leisure branche te helpen complexe vraagstukken om te zetten in innovatieve oplossingen. Hierdoor houden zij meer tijd en energie over om te ondernemen en realiseren ze de perfecte gastbeleving. Wij zijn uniek in het aanbieden van deze geïntegreerde oplossingen en zijn de enige aanbieder in heel Europa die deze combinatie vanuit één bedrijf levert.

Bij EveryOffice werken we volgens de kernwaarden Energiek, Oplossingsgericht, Betrouwbaar, Innovatief en Ondernemend. Je komt terecht in een informele en platte organisatie waar hard gewerkt wordt, maar een goede werk- en privébalans voorop staat. We werken als team nauw samen om waarde toe te voegen voor onze klanten, en dit doen we met plezier.

Als React Developer bij EveryOffice zal je deel uitmaken van ons ontwikkelteam, een Agile Scrumteam met back- en front-end developers, een tester, een designer, een Product Owner en Scrum Master. Je richt je voornamelijk op nieuwe ontwikkelingen en projecten met het Next.js framework. De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk en daarom willen wij dat je innovatief (mee)denkt. En wil je graag nieuwe technieken en tools toepassen? We laten ons graag overtuigen!

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met HTML, React/Next.js, versiebeheer (Git) en RESTful API's.
 • Ervaring met Scrum en TailwindCSS is een pré.
 • Je bent communicatief, analytisch en een teamplayer.
 • Je werkt probleemoplossend, stelt vragen en helpt graag collega's.

Als React Developer bij EveryOffice heb je een zelfstandige en afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een gezellig, jong team bij een informele organisatie met een groeiende klantenkring. De eerste internationele klanten zijn sinds kort een feit! Natuurlijk krijg je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je hebt flexibele werktijden met zicht op vast dienstverband. Veel van je toekomstige collega's werken hier al jaren en hopelijk gaat dat ook voor jou gelden.

Je mag werken aan afwisselende en uitdagende projecten met veel eigen inbreng. Je zult vooral werken aan de bouw van (nieuwe) websites voor onze (recreatie)klanten, maar daarnaast ook aan andere (web)applicaties zoals betaalzuilen, narrowcasting, intranets, webshops en progressive web apps. Wij vragen je om het beste uit jezelf te halen en we ondersteunen je daar graag bij. Daarom kijken we steeds waar je ambities liggen en proberen je die te laten realiseren.

Natuurlijk is het niet alleen maar werk bij ons. Iedere week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel, al duurt deze soms ook nog een deel van de avond. Voor de afwisseling plannen we ook geregeld bedrijfsuitjes, zodat je je collega's ook eens op een totaal andere manier ziet.

Samengevat:
 • Een salaris tussen de € 2400 en € 4000 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring), exclusief vakantiegeld en winstuitkering.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • 24 vakantiedagen per jaar.
 • Een bijdrage in een collectieve pensioenregeling.
 • Fit blijven door deelname aan bedrijfsfitness.
 • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering.
 • Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en personeelsuitjes.

De procedure is kort en begint met een kennismaking met onze Scrum Master, Lead Developer en een React Developer. Bij een wederzijdse match doen we een voorstel. Kandidaten kunnen
solliciteren via het platform waar de vacature geplaatst is of per mail.

Het betreft een doorlopende vacature.